Vakantie Torremolinos

Torremolinos is nog steeds een van de trendsetters op het gebied van populaire vakantiebestemmingen aan de Costa del Sol. Je kunt hier genieten van een welverdiende vakantie voor jong en oud. Torremolinos staat als badplaats in de zomer bekend dat er veel jongeren komen maar ook ouderen komen hier graag. Niet alleen in de zomer maak ook in de winter maanden is Torremolinos een populaire winterzon bestemming onder oudere Nederlanders. Prachtige stranden met veel toeristische mogelijkheden, uitstekende watersport mogelijkheden.

Uitgaan in Torremolinos

Uitgaan in Torremolinos is voor iedereen van diverse discotheken en nachtclubs tot gezellige kleine barretjes of heerlijk buiten op een van de vele terrasjes. Internationale restaurants en snackbars zijn er ook in overvloed waaronder ook Nederlandse.

Strand op Torremolinos

Het strand van Torremolinos is prachtig doordat het geleidelijk afloopt is het ook voor kinderen te doen zo lang u wel blijft opletten. Op het strand zul je je niet snel vervelen er is van alles te doen en te beleven. Diverse strand sporten volleybal badminton maar ook voor watersporters is er genoeg actie. Jetskien of waterskien misschien wel lekker duiken of gewoon waterfietsen noem het maar op het is mogelijk. Ook voor een versnapering hoef je niet ver te zoeken er zijn genoeg barretjes en snackbars anders kun je ook altijd nog naar de langs het strand gelegen boulevard lopen.

Plaatsen in SpanjeVerfijn Resultaten

Alle landen

Alle landen

Op prijs:
to €

Reset Filters
Appartementen Carihuela Beach
 

Appartementen Carihuela Beach

Carihuela Beach heeft een geweldige   ligging. Het complex is alleen door de...

Bestemming: Spanje  

  €0.00
Meer info...