Vakantie Portugal

Portugal als vakantieland is een goede keuze Portugal heeft als hoofdstad Lissabon. Als je aan vakantie naar Portugal denkt boeken de meeste een reis naar de rotsachtige Algarve elk jaar komen hier weer veel toeristen.  Niet verwonderlijk want het gebied is schitterend met de mooie kusten en vele baaien.
Brede stranden en een blauwe oceaan, aardige en gastvrije Portugese maken deze bestemming tot een uitstekende keuze!
Portugal wordt steeds vaker bezocht als bestemming dit is niet verwonderlijk want het land bied ongekende mogelijkheden. Veelal wordt er een auto standaard of later bij gehuurd zodat je heerlijk kunt rondrijden de omgeving bekennen en bekende plaatsen bezoeken. Heerlijk door de witte dorpjes rijden en bekijken.
Stranden in Portugal
Wist je dat Portugal honderden blauwe vlaggen heeft. Dit betekend dat de stranden zeer goed en schoon zijn. De water temperatuur in de Atlantische Oceaan bij Portugal ligt in het hoogseizoen rond de 20 graden.

Hotels en appartementen

De accommodaties in Portugal zijn over het algemeen modern, netjes en goed verzorgd. De meeste hotels en appartementen hebben een klasse van tussen de drie en vijf sterren. Een groot aantal ligt ook nog eens dicht bij het strand en of het centrum wat het allemaal wel heel makkelijk maakt op de vakantie.

Plaatsen in PortugalVerfijn Resultaten

Alle landen

Alle landen

Op prijs:
to €

Reset Filters
Appartementen Mirachoro I
 

Appartementen Mirachoro I

Lekker dichtbij het bekende uitgaansgebied de Strip vind u Appartementen Mirachoro...

Bestemming: Portugal  

  €0.00
Meer info...