Vakantie Italie

Op vakantie naar Italie is nog steeds een van de populairste bestemmingen onder Nederlanders. Niet verwonderlijk ook vrij dichtbij heerlijk zomerse temperaturen en volop toeristische faciliteiten voor iedereen. Italie is gelegen in het zuiden van Europa bij de Middelandse Zee. Perfect voor een heerlijke zonvakantie, strandvakantie, maar ook kampeerders komen hier graag naartoe. Je kunt ook kiezen voor een stedentrip naar: Florence, Milaan of Rome Toscane, Andere bekende steden: Milaan, VenetiĆ«, Napels en Palermo. Italie is een geweldig vakantieland heerlijke stranden gezellige restaurants gastvriendelijk en ook nog eens overheerlijke pasta, lasagne en pizza en als toetje een verkoelend Italiaans ijsje. 

Zomer temperatuur in Italie

Hoewel het er in de zomer zonnig en erg warm kan zijn is het in Italie niet altijd lekker weer. Vanaf  Mei tot Augustus is het er warm en droog voornamelijk in het Zuiden kan het net even te heet zijn. In de winter kan het weer erg koud zijn en kan er in September, Oktober in sommige gedeelte al een flinke lading sneeuw vallen. Italie is daarom bij uitstek ook goed geschikt als een wintersport gebied.aangenaam.

Accommodaties in Italie

In Italie heb je de keuze uit verschillende soorten accommodaties, luxe en comfortabele hotels en appartementen zijn over wel het meest geboekt je kunt deze in alle bekende badplaatsen boeken sommigen op All inclusive basis vaak liggen deze accommodaties dicht bij het strand hebben een zwembad en hebben tussen de drie tot vijf sterren.