Vakantie Playa del Ingles

Playa del Ingles in Gran Canaria is bij Nederlanders de populairste badplaats van Gran Canaria een popuaire vakantiebestemming. Uitgestrekste kilometers lange schone zandstranden bieden deze badplaats ontspanning voor veel toeristen. Playa del ingles heeft mooie en schone accommodaties.
De appartementen en hotels zijn comfortabel en zeer netjes. Ook vind je er gigantisch mooie plekken bij het strand vind je veelal leuke gezellige bars waar je kunt genieten van een drankje en hapje. Ook heerlijk liggen op ligbedden onder de parasol is genieten van je vakantie. Watersporters kunnen ook genoeg beleven er zijn verschillende plekken waar je kunt duiken maar ook jetskien, paraseilen of gewoon lekker mee met de banana boot.

Uitgaansgelegenheden in Playa del Ingles

Ook het uitgaansleven in Playa del Ingles is op zijn minst gezegd bruisend. Je kunt in Playa del Ingles gezellig bruisend uitgaan, er zijn veel bars, restaurants, discotheken waar je tot in de late uurtjes kunt uitgaan. Je vind er leuke toeristische winkels waar je een leuk souvenir kunt meenemen voor thuis.

Plaatsen in Canarische EilandenVerfijn Resultaten

Alle landen

Alle landen

Op prijs:
to €

Reset Filters
Aparthotel Buenos Aires
 

Aparthotel Buenos Aires 5

Aparthotel Buenos Aires ligt in hartje Playa del Ingles je hebt hier dichtbij...

Bestemming: Canarische Eilanden  

  €0.00
Meer info...