Egypte zonvakanties en piramides bezoeken.

Egypte is het land van de Pyramiden, farioes en diverse bekende piramides en tempels. Voor vakantie dan met name strand, zonvakantie is Egypte een waar paradijs. Het is niet voor niets de laatste tijd uitgegroeid tot een bekende veel geboekte toeristische vakantie bestemming. Dit is ook wel te merken als je kijkt naar de veelal uitstekende 3 tot 5 sterren hotels en appartementen ook veel all inclusive vakanties worden aangeboden door diverse reisaanbieders. De rondreizen en diverse leuke Nijlcruises kun je vinden voor aantrekkelijke aanbiedingen. Door het aangename klimaat de warme temperatuur en de vele zon uren is Egypte ook in het voor, najaar en zelfs in de winter prima om je vakantie door te brengen. Enkele bekende badplaatsen zijn El Gouna, Dahab, Sharn el Sheikh. Een bezoekje aan de oude stad Cairo of Luxor is zeker de moeite waard.

Watersport duiken in Eygpte

Voor watersportliefhebbers is Egypte de aangewezen plek bij de Rode zee zijn er o.a. uitgebreide snorkel mogelijkheden. Duiken is ook zeer geliefd er zijn dan ook meer dan genoeg mogelijkheden en plaatsen om te duiken of te leren duiken. Je vindt een schat aan onderwater planten en dieren die je zeker niet dagelijks kunt bekijken.
Excursies cultuur en historie
Wil je buiten het strand of zwembad wat meer van het land en de bevolking zien er zijn genoeg excursies te krijgen. Er is meer dan genoeg cultuur, een onvoorstelbare historie te zien in dit land. Waarschijnlijk meer dan je ooit in een ander land ooit kunt vinden. Oude tempels en piramides Egypte heeft een schat aan oude historische monumenten die zeker een bezoek waard zijn om enkele te bezoeken.
Bekijk alle appartementen en hotels in Egypte!

Plaatsen in EgypteVerfijn Resultaten

Alle landen

Alle landen

Op prijs:
to €

Reset Filters
Hotel Bella Vista
 

Hotel Bella Vista 5

Bij Hotel Bella Vista kunt u heerlijk relaxen en bijkomen op uw vakantie in...

Bestemming: Egypte | Verzorging: All Inclusive  

  Van €0.00
Vergelijk
Hotel Club Aladdin Beach Resort
 

Hotel Club Aladdin Beach Resort

Hotel Aladdin Beach Resort is een geweldige resort om je vakantie door te brengen...

Bestemming: Egypte  

  €0.00
Meer info...
Hotel Palm Beach Resort
 

Hotel Palm Beach Resort

Hotel Palm Beach Resort is een heerlijke accommodatie voor een geweldige strandvakantie...

Bestemming: Egypte | Verzorging: Halfpension,All Inclusive  

  Van €0.00
Vergelijk
Hotel Sea Gull
 

Hotel Sea Gull

Hotel Sea Gull Resort is gelegen op een goede locatie dichtbij het strand en...

Bestemming: Egypte  

  €0.00
Meer info...