Bulgarije goedkope zonvakanties

Bulgarije is een prima land voor een welverdiende vakantie. In de zomer zijn er veel zon uren en is er een prima klimaat uitermate geschikt voor een strandvakantie.
Bulgarije is ongeveer wel 2,8 keer zo groot als Nederland en het heeft een lange kustlijn van zo'n 378 kilometer.
Bulgarije staat bij veel Nederlanders bekend om de populiare zonvakanties naar Sunny Beach (Zonnestrand) maar het land heeft veel meer te bieden. De prachtige natuur en omgeving, smakelijke wijnen en wat dacht je van de heerlijke schapenkaas die je zeker eens geproefd moet hebben, de tabak en walnoten.
Kortom Bulgarije is een schitterde vakantieland om eens heerlijk te genieten van het landschap en de cultuur!.

Klimaat in Bulgarije
Het landklimaat van Bulgarije ligt in de zomers rond de 24 graden in de winter is er een koud klimaat.
In het hoogseizoen Juli en Augustus zijn ook in Bulgarije de warmste maanden van het jaar dan lopen de temperaturen langs de Zwarte Zee kust op tot 30 graden.
Bulgarije betaalbaar uitgaan
Bulgarije is bekend om zijn betaalbare vakanties een bekende badplaats is Sunny Beach ook wel zonnestrand genoemd waar je veel Nederlanders en Europeanen tegenkomt. De stranden zijn mooi en liggen aan de Zwarte zee. De Donau, de Maritsa, de Strimon zijn de belangrijkste rivieren die door Bulgarije stromen. De Donau watert af naar de Zwarte Zee en de Maritsa en de Strimon wateren af op de Egeische Zee. Als je niet van strandvakanties houd kun je in Bulgarije zeker genieten van de mooie cultuur. Bulgarije is ook bekend om zijn schitterende natuur, haar heerlijke wijnen, walnoten, tabak en niet te vergeten de schapenkaas. Kortom Bulgarije is een schitterde vakantieland om eens heerlijk te genieten van het landschap en de cultuur!Klimaat Het landklimaat van Bulgarije is zomers rond de 24 graden en de winters heerst er een koud klimaat. Juli en Augustus zijn de warmste maanden van het jaar in Bulgarije waar de temperaturen langs de Zwarte Zee kust al gauw oploopt tot 30 graden. * Doorgaans worden in het uitgaansleven in Bulgarije Engels en Duits gesproken, maar de Bulgaren gebruiken het Cyrillisch alfabet.